fredag 13 februari 2009

Måste skaffa större frys

Äntligen har jag hittat honom. Vår egen pusherman. Jägaren som kan fixa vildsvin, rådjur, älg, hjort och duvor. Martin, även kallad Modine, går varm på rostade
märgben, hemmafritering och stora stekar. Snart delar vi kontor i Röda Sten.   
 


2 kommentarer:

Kontorschefen sa...

så här dagen efter alla hjärtans dag skulle jag bara vilja berätta om vår lilla meny i all anspråkslöshet... (tack till focus i gårda som gjorde det hela möjligt!). började med löjrom med de klassiska tillbehören; rödlök, gräddfil och citron med ett rostat hjärta (bröd). sedan råbiff, en ca 150 grammare var, med klassiska tillbehör som ägg-gula (jim du som är copywriter, är det ett eller två eller tre "G"?), hackade rödbetor samt kapris (små) och salt + peppar. vi avslutade med chokladfondue i vilken vi doppade ananas, vindruvor och jordgubbar. skulle man kunna få ett utlåtande på detta? är det 70-tal eller 80-tal eller kanske 90-tal? ja, jag vet inte med gott var det i alla fall. keep on pushing love!

Jim sa...

Oj vad gott. Bortsett från choklad-doppet så skulle jag vilja säga klassiska tidlösa rätter.
150 gram - en riktig skogshuggar-råbiff. Två g i äggula om jag får bestämma...