måndag 9 mars 2009

Heja Anders, Björn och Magnus

Kock & Vin är bäst i Göteborg och åttonde bästa krog i Sverige om White Guide får bestämma. Grattis Björn, ingen kunde vara mer värd det. (Bild tagen av Jacob Karström) Att Magnus Lindströms Swedish Taste delar 13:e platsen med Magget och Gastro måste vara en riktig seger och kanske också den enda vägen nu när konjunkturen äter krogar som Fredrik Eriksson levererar laxrecept åt svenska folket. Nu finns det i alla fall ingen ursäkt längre varför vi inte tagit oss ner till gamla Hasselbladshuset. 

Jag blir även riktigt glad att se Anders Hello Monkey med på listan, om än bara som ett tips. Vet du en krog som har en godare råbiff så tipsa mig. 

Mannen bakom namnet (apan) är även skapare av Hey It´s Enrico Pallazzo som siktar på att komma med i guiden 2010. Öppning sker i sommar/höst. Hittills har vi signat två kockar, ett par vinimportörer, en jägare, två konstnärer samt en grupp kreatörer som brinner för ost, fina styckdetaljer och extremt ruffa lokaler a la köttpackningsdistrikt. Jag återkommer med rapport.   

2 kommentarer:

Sofi sa...

Så när får vi börja beta av alla stjärnor i Gbg då?

Jim sa...

Direkt efter semestern!