onsdag 8 april 2009

En glad ko - en god ko

Obs, kossan på bilden har med innehållet i förpackningarna att göra. 

Första leveransen från Gröna Gårdar via Susanne och Eko-Janne. Nöt från Aberdeen Angus, Limousin och Herreford. Uppfödda i Bohuslän på gräs och örter och med möjlighet att ta sig en uppfriskande vinterpromenad. 

Förra helgens benmärgstest från Nose to tail Eating med sallad på bladpersilja, schalottenlök, kapris, citron, olivolja, flingsalt och peppar. Pipporna fick stå i ugnen i 10-15 min på 230 grader tills det började bubbla på toppen och märgen var lagom mjuk för att bre på brödet. En Kalasöl hade gjort det ännu bättre. 

3 kommentarer:

Khashayar sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Khashayar sa...

Hej! Vi har börjat blogga på Gröna gårdar. Till vårt senaste inlägg som handlar om anatomiskt ansvar, har jag klistrat in en bild från din blogg. Hoppas det är OK. Om du inte vill att bilden skall finnas i sammanhanget, så är det bara att säga till, så tar jag bort det. Jag har också lagt till din blogg bland våra länkarna. Ha det gott!
(Glömde länken till vår blogg i förra kommentaren: http://gronagardar.wordpress.com/)

Jim sa...

Kul! Självklart helt ok. Ser fram emot att följa er blogg. Ha det!